Workshop – Viure a través de l’acció

Viure a través de l’acció es dedica al creixement dels artistes, a través d’exercicis físics, vocals i de tècnica actoral.
Un actor necessita estar atent i relaxat per establir un diàleg sincer en escena. Necessita coratge per a mantenir el diàleg durant tot el muntatge, i ha de ser lliure per actuar i reaccionar a les necessitats del diàleg. En aquestes sessions entrenem i desenvolupem aquestes necessitats.

En aquest intensiu es treballarà:
– Entrenament físic i vocal
– Relaxació activar
– Disponibilitat
– Tensió-relaxació
– Impuls
– Acció
– Impuls-acció
– Vides psicològica, física, verbal i emocional
– Atenció i concentració
– Tempo

El sistema iam

Després de prop de 15 anys de recerca hem desenvolupat un sistema sa i útil per a viure la professió per a un actor: el sistema iam.
Els sistema del moviment a través de l’impuls-acció és una evolució del sistema d’accions físiques que afegeix idees de la programació neuro-lingü.stica (PNL) i la física quàntica, així com conceptes d’aikido, qi gong, meditació i altres disciplines escèniques.
Està pensat per a servir als actors i actrius d’avui, de manera que els ajuda tant en escena com davant d’una càmera.De totes maneres, qui pot treure més prot de tot el sistema és l’actor-creador.
El sistema iam ofereix no només una forma d’entrenament sinó també eines i procediments per a utilitzar en cada fase del treball: preparació, creació, assaig i actuació.

L’objectiu del sistema iam és millorar la presència de l’intèrpret, permetent-li viure el present, atent i relaxat, connectat amb el moment de forma completa i sincera.

Sobre Jordi Pérez

Estudia intrepretació a Barcelona i Enginyeria de telecomunicacions a la UPC de Barcelona. Continua desenvolupant els seus coneixements artístics amb Christine Adaire, Carol Rosenfeld, Janot Carbonell, Raimon Molins i altres professionals de les arts escèniques. Ha escrit 20 peces fins al moment, incloent “no country for old myth” i “Stan & Owsky”, publicades el 2013. També ha composat bandes sonores per diverses obres de teatre i ha traduït textos en català, anglès i francès. Com a director ha dirigit nombroses produccions amb cia. Sargantana i altres companyies de Barcelona, Catalunya, França i Marroc. Com a actor ha participat en nombroses obres de teatre, series i pel·lícules. Des de 2009, dirigeix el grup de recerca “La Cuina”, desenvolupant el sistema iam (impulse-action motion system) i ha dirigit workshops “living through action” a Catalunya, França i Marroc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 + 4 =